Het leven is wat jij ervan maakt en daar heb jij zélf invloed op!

Als coach help ik je om belangrijke levensgebieden beter op elkaar af te stemmen. Alles wat een rol speelt in: relaties, werk, familie, financiën en persoonlijk geluk. Je kunt bij mij onder andere terecht voor onder andere: work-life balance, persoonlijk leiderschap, zelfontwikkeling, keuzes maken, patronen doorbreken, relaties, zelfvertrouwen, faalangst, onzekerheid, overtuigingen en nog meer.

Tijdens de coaching houd ik je op een gelijkwaardige manier een spiegel voor om inzichten te krijgen in jouw overtuigingen en patronen. Op deze manier kun je besluiten herzien, in verandering komen en regie nemen over wat jij belangrijk vind in het leven en blijvend verandering toepassen.

Jij bent degene die bepaald hoe de sessies in relatie tot je coach doel eruit zien. Jij hebt de regie om te kiezen hoe je aan je doel wil werken en wat je nodig hebt om jouw kist met tools en handvaten aan te vullen.

Samen komen we tot inzichten in jezelf en de situatie, wat de eerste stap is voor verandering. Vervolgens gaan we praktisch kijken naar mogelijke acties om ten slotte in actie te komen. Tijdens de sessies staat het coachdoel centraal en zal ik afhankelijk van het gesprek en jouw behoefte gebruik maken van verschillende methodieken.